Sunday, February 28, 2010

Ce am mai debitat

Exista mai multe criterii dupa care poti clasifica femeile: dupa culoare(par, unghii, ochi,nas,etc), marime(mari sau mici), gusturi(cele 4 gusturi), imagine(clara sau opaca),miros(de tigari, de bautura, de parfum prost,de haine made in china, etc), convingeri(au sau nu au), idei(proaste sau foarte proaste),si pot continua la nesfarsit....dar de ce sa imi irosesc timpul clasificand stiind ca fiecare e unica in felul ei, iar daca gasesti doua la fel, ori esti orb ori nu gandesti.............................................................. raspuns la intrebare: femeia virgina si lesbiana insarcinata cu gemeni care are par pe spate si fumeaza Jack Daniels;)

5 aprilie 2009, 17:05
cand o sa inceteze barbatii cu prejudecatiile fata de femei si vor recunoaste ca ele sunt mult mai profunde si mai inteligente ca ei?

5 aprilie 2009, 17:09

Tuesday, February 23, 2010

Campania "Calitate in educatie" a aparut la ziar

Exact cand am vrut sa sterg pagina de pe blog cu campania "Calitate nu cantitate" numita si "Calitate in educatie" lansata de Sandu Barbu anul trecut a aparut si minunea. Dorin Stef, redactor sef la Glasul Maramuresului(ziarul pe care nu il gasesc eu la chioscuri dupa 12 deoarece e foarte cautat in Baia Mare dar mai ales in tot Maramuresul)m-a convins ca o astfel de campanie nu poate sa moara asa de repede.

Asadar, articolul a aparut in ziarul Glasul tiparit dar si online alaturi de 2 articole ale lui Alecs si de articolul semnat JustAsmallGirl despre colegul meu de la facultate(prietenul autoarei de pe justasmallgirl.blogspot.com,personajul principal al articolului numit Gri) care tocmai a implinit 21 de primaveri si a primit un cadou enorm din partea prietenei sale. Sa nu mai vorbim de Alecs care s-a mandrit cu articolele sale pana si pe reteaua de socializare Twiter.

Sunt extrem de incantat de acest demers al dl-ului Dorin Stef, ii multumesc pe aceasta cale si il indemn sa promoveze si altte bloguri la fel cum a facut cu primele trei.