Monday, October 25, 2010

Dur dar adevarat

Politicienii se indatoreaza companiilor mari in timpul campaniei electorale promitandu-le contracte cu statul de milioane de euro iar daca sunt alesi, nu conteaza ca e criza si nu sunt bani, acele companii trebuie sa-si primeasca datoria plus dobanda cu varf si indesat.
Oamenii isi aleg reprezentantii in parlament in functie de cine da mai mult in campanie (mici si bere) sau cine face mai multe bai de multime, ori promisiuni imposibilecum ar fii marirea salarilor cu 50% sau 20.000 de euro pentru romanii intorsi de peste granita. Ne vindem voturile pentru un mic si o bere, iar dupa aceea murim de foame!
Incurajam mafia cumparand produse la negru: tigari, bauturi alcoolice, droguri etc.
Bugetarii nu-si primesc salariul care si-l doresc din cauza celor care fac abuz de bugetul statului si in acelasi timp din cauza celor care cumpara produse la negru. De aceea si bugetarii la randul lor vor cere spaga sau vor cumpara produse la negru.
Toate acestea dureaza de 20 de ani si vor mai dura multi ani de acum incolo. Cei care stiu aceste motive pentru care economia Romaniei e la pamant, ori fac parte din conducerea statului si sunt artizanii acestor practici ori sunt oameni simpli care nu au influenta necesara pentru a schimba mentalitatea oamenilor

No comments:

Post a Comment