Sunday, July 5, 2009

CTP a stricat o finala de vis!


Acest ziarist si editorialist care e bunicel in ceea ce face el de obicei, in domeniul presei scrise s-a gandit ca are fler si pentru postul de comentator de tenis...l-am mai auzit si la Cupa Davis si la alte turnee dar niciodata nu am putut urmari comentariile lui fataliste. Cei care au urmarit finala de la Wimbledon au putut auzi o voce siderata, comentarii off topic si suparatoare, cuvinte inventate, exclamatii nearticulate de badaran, intrebari puerile, subiectivitate, schimbari radicale de pareri si favorit de la minut la minut, incoerenta in discurs, imbecilitate, invocari ale divinitaii si ale destinului...si lista poate continua.

Daca poate cineva sa-i spuna ca nu e domeniul lui si ca se descurca execrabil ca si comentator de tenis, va rog frumos faceti-o pentru a putea urmari si eu un meci de tenis linistit, la care sa nu injur comentatorul la fiecare cuvant pe care il debiteaza!

nu sunt singurul care nu il suporta:
Comentarii pe Sport.ro

1 - 10 (din 364) > >|

extraordinar iar comenteaza un nebun o finalacomentariul a fost scris in data: 5 Iulie 2009, 20:56 dati-l afara pe CRISTIAN TUDOR POPESCU
AFARA CU CRISTIAN TUDOR POPESCU va rugam strica toate meciurile care le comenteaza

razvan641comentariul a fost scris in data: 5 Iulie 2009, 20:51 Comentatoru curului
baa era culmea comentatoru ala care tinea cu Roddick.Incontinu il critica pe Federen ca nu juaca.... ca juaca ca ceapa......pana si cand a castigat nu a recunoscut ca este mai bun.A ***** o buna parte din meci.Am pus si pe mut ca nu il mai suportam.M**e handicapatule ca nu toata lumea tinea cu Roddick esti pus acolo sa comentezi meci nu sa-l comentezi tu pe locu nr unu.Zicea el cum se daaa....marele jucator de tenis ca nici nu stiu cine *** esti.Sper sa te conciedeze!!!!!

victorcomentariul a fost scris in data: 5 Iulie 2009, 20:50 imagini superbe, sonor de migrena
un meci splendid, in care roger nu a fost cel mai bun, dar in care si-a (re)dovedit valoarea de campion mondial. un jucator absolut fenomenal. frumusetea meciului a fost patata, din pacate, de comentariile aberante ale acestui comentator Marius, complet neprofesionist: fraze foarte lungi, comentarii in timpul mingiilor, vorbea simultan peste ctp si il acoperea, cu afirmatii extrem de fortate, abisale, o reala dezamagire.
ctp ule esti penibil!!!!
daca vrei sa strici orice fel de incercare de comentariu pune l pe marele ctp la microfon!!! jenant!!! un comentariu de un mare rahat!!! ati stricat o finala superba cu un comentariu prost,partinitor si balbait!!!

2 comments:

  1. nici postura de "mama omida" nu prea i-a iesit astazi :))

    in primul set, la 5-5 vedea "extrem de clar" cum meciul se indreapta spre taibreck insa a fost 7-5 pt Roddick..iar in setul 2 la 6-2 pentru american, CTPu' deja spunea ca pentru le s-a terminat, e ca si 2-0 la seturi avand 4 mingi de meci, insa Federer a tinut sa-l contrazica ...

    cum i-a spus Boc unui ministri din cabinetul sau (al agriculturii..nu mai renin numele ) "daca taceai filozof ramaneai" ... asa si cu al nostru ziarsit...

    ReplyDelete
  2. stii cum e, fiecare are senzatia ca poate face orice,in orice domeniu din pacate nu putem fi cu totii ziaristimedici,profesori,avocati,arhitecti excelenti..ar fi bine sa ne rezumam la ce stim mai bine sa facem..acum l-a luat umpiculet si pe CTP valul.E de iertat intr-o tara in care cateva sute de dommni si domnite se cred politicieni.

    ReplyDelete